Jumper Member Tinggal di Jepun (Ros terror buat roti)

Anak sapelah ni..kalau yang biasa masuk umah tokeh roti mesti kenal dengan budak kecik ni…

 masa ni budak kecik ni tengah duduk kat kerusi budak…
Akak tak dapat join dengan member yang lain..dia orang nak gath belah petang kul 5.00…akak ada 4 open house…terpaksalah cari masa nak jumpa dengan mak budak ni...
Sekali tenguk macam cucu dan grandma lah pulak..(perasan dah tualah)
Dah call lamer dah..ingat nak gi rumah dia kat gemas..tapi dia ada kat kt…terpaksalah buat date yang lain..akhirnya pada hari sabtu pagi dapat jugak akak jumpa dengan Ros…lepas balik dari pasar tani taman melawati ..beli sarapan terus tuju ke bandar baru tun razak..
 
hari hujan pulak tu…jadi tak leh rempit…nasib baik dah call dan tanya jalan kat kakak ipar ros..dia bagi tau kat mana..lagipun akak memang selalu gi ke situ..sebab adik ipar dan saudara ada tinggal berhampiran dangan hukm…
Anas dah boring dah duduk kat kerusi tu..dia nak bebas…bila dah bebas dia ashik berjalan aje sampai nak masuk ke dapur cafe ni.
 Lagi…..nasib baik si anas nak senyum…tapi ralat sebab tak jumpa anak dara ros…

 Ambil gambar lagi…suruh anak muda yg minum kat situ ambilkan gambar..tapi gelap sikitlah..

Sebelum balik sempat lagi ambil gambar dalam kereta…syok jugak berborak dengan ros ni..terror dah cakap jepun….sekarang ni ros dah selamat sampai ke jepun semula..bertolak ke sana pagi ahad…arigatoo…terima kasihlah sudi jumper akak dan bagi akak gift tu…semuga perkenalan kita berkekalanlah hendaknya.

2 thoughts on “Jumper Member Tinggal di Jepun (Ros terror buat roti)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s