Ayam Bakar

Buat ayam bakar pakai bahan perap segera  pulak…dah pernah cuba buat masa duduk di indon…memang senang…..makan bersama nasi halia..dan kari puyuh
Akak gunakan se ekor ayam belah 12 dan perap selama 2-3 jam…bakar dalam suhu 200 F dalam masa 45-1 jam..cubalah ye..
nilah sos perap ni…tak yah pakai beli mustard, honey dan herb…sekali-sekali angin tak rajin melanda…

5 thoughts on “Ayam Bakar

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s