Kutip kad rayer lagi…terima kasih bebanyak..

Kad dari Dr Inahar..dekat aje dengan rumah akak..nantilah lehlah gi rumah dia kalau dia buat open house..terima kasih ye…
Kad dari Hana di Jepun…yang akan bersalin dalam bulan ni..kalau dapat baby masa hari raya pun best ek hana..terima kasih.
Yang ni dari alongroz..terima kasih jugak buat along di atas ingatan kat akak…
Kelakarlah kad si jiya yang tinggal di jay bee ni…memang lain dari yang lain..

Terima kasih buat aymy di kuwait..tak balik rayer lah dia ni…apa nak buat kan aymy….sabo ajelah..

Yang ni dari ima di pasir gudang, jay bee…terima kasih..

Dari cik wan di taipei

Yang ni dari love
 
Dari nekpp…amboi dia suruh balas…akak dah balas tau..
yang ni dari isha..terima kasih ye..sampai dua e-card dia bagi
Dari kak chik sekeluarga
Dari Alimaz di Perak…
Dari suzi yang duduk nun jauh di rantau..tapi tak apa..tahun ni last dia sambut rayer kat sana..pasni dia nak balik terus dah…
Dari As juga duduk jauh di perantauan..bila nak balik malaysia ek?
dari ain di jay bee..pengunjung setia akak ni…suka bagi komen..akak suker..sebab akak tau sape yang datang kat rumah akak..tq ye  ain pasal suka jenguk blog akak ni..
Dari norma di Saudi Arabia..first time rayer kat sana..jangan nangis ekk
Dari Kak Intan..kakak yang bergaya dapat beli benda dari jauh..berbaloi..
dari yatt…koleksi pinggan mangkuk lama ..kiranya terror tentang hal ni..

 
Dari Nor di Kuala Terengganu..
Dari Lieza…terima kasih bebanyak..
Dari Ct Delima dan Cik Mat…adusss romantik sungguh pasangan suami isteri ni…
Dari Dr Catlina di Keluang…terima kasih ye..
 
Yang ni dari Hunny tinggal kat Puchong..tokey biskut rayer..kembung poket kamu ye hunny..
 
dari eriey..terima kasih bebanyak…
Dari Yanmie di Klang..terima kasih…
siap bagi duit rayer lagi..kalau betul boleh gi shopping kat jaya jucso klang…
dari ayu di singapore..apa agaknya menu masakan orang singapore di pagi raya..show ye ayu…

yang akhir sekali dari Puan Eina..
.
Semput Akak di buatnya gi ambik kad….Terima kasih sekali buat semua yang sudi memberi e card kat akak..ingatan dari kamu semua membuatkan akak rasa terharu…jangan luper datang selalu ke blog akak ye…akhir kata MAAF ZAHIR BATIN…

post signature

Posted in kad

2 thoughts on “Kutip kad rayer lagi…terima kasih bebanyak..

  1. kak ina…sukaaaaanyeerrrr kak ina tepek kad raya norma tu kat blog kak ina…memang lupa betul nak bagi tahu kengkawan blogger leh ambil kad tu….nanti Norma ambil kad kak ina tu ye, terima kasih….kira kad pertama norma terima nih….Selamat HAri Raya Aidilfitri…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s