Perasan fofular di redmummy.comhttp://4.bp.blogspot.com

dahulukan yang tua, Kak Ina

baru tahun ni bukak blog, dah dapat special invite gini from nuffnang, bestnya bloggers zaman2 sekarang kan. zaman hakuuuuuuuuuuuuu dulu…wuii, ai love u forever nuffnang.

Akak tergelak besar baca statement si red mummy ni… alahai dengan penuh bersopan santun dan berbudi bahasalah si dia ni….bagusss…..

Yang ni akak ambil dari http://ceritapnut.blogspot.com/..tq p_nut
Wah…akak suker tenguk gambar akak dalam redmummy.com. ni…bukan senang nak jumpa orang fofular di kalangan bloggers ni… perasan glamourlah kejap….dulu akak dah buat N3 hal ogawa ni…

Gambar kat blog dia cantik….sebab hb dia nama sirman pakai camera canggih…akak pakai camera murah aje…

Oh ye…sape-sape yang nak baca story-mory selengkapnya…silalah datang ke  blog

http://redmummy.com/ si pencinta merah……

merah sangatlah mak ngah…ingat tak iklan lama dulu…pasal Amanah Saham Nasional…sesuai tak dengan mummyred ni..


4 thoughts on “Perasan fofular di redmummy.comhttp://4.bp.blogspot.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s