cerita yana

Alhamdulliah…dah selamat sampai

Alhamdulliah barang ni dah selamat sampai ke tangan yana…sampai hari petang khamis minggu lepas…ambil masa 8 hari jugak nak sampai…

Nasib baik kastam tak bukak…risau jugak..banyak benda makanankan…..akak dah beritahu yana kalau barang sampai cepat bagi tau akak…

Akak suruh ambil gambar…nak tenguk jadi macammanalah kotak ni…tapi kat situ internet problem..jadi lambatlah dia upload gambar kat facebook dia..

Masa benda ni sampai si yana keluarlah pulak….mereka simpan kat tempat pengawal…

Nasib baiklah mereka tolong angkat…manalah yana larat nak angkat….yana suruh hantar selimut tebal ni…sebab kat sana sejuk…tak boleh pakai selimut yang dia bawak dulu…akak bagi 2 ..senang nanti nak tukar-tukar..kat rumah ni bukan pakai selimut tebal pun..nak beli kat sana mahal…tak berbaloi…harga dalam ratusan jugak….pastu minta sarung bantal peluk..kata dia tak jumpa kat kedai.

Cukuplah untuk 1 -2 bulan kot…nanti kalau stok nak habis bolehlah hantar lagi…guna perkhidmatan syarikat ni…

post signature

7 thoughts on “Alhamdulliah…dah selamat sampai”

  1. Salam kak ina…saya senyum n sengih sorang2 baca komen akak dalam blog saya…. luculah akak ni… :)Tu, pandangan peribadi saya jer kak…. jgn marah2… 😛 nanti lekas tua lah kak ina…. :)~dulu pun, selalu pos barang tuk hubby n adik jauh dimata…. tgh bercinta, duit pos beratus2 pun sanggup…:)

  2. Salam kak Ina….Anak punye pasal ape2 pun sanggupkan….apatah lg brg2 keperluan mereka…..pastu jauh diperantauan…..sedih lak saya…nanti raya dpt cuti tak?

  3. salam ain…akak doakan agar anak-anak kamu nanti ada rezeki gi belajar oversea walaupun ke negara india..sobb..sobbb..skrg ni jpa dan mara byk hantar student ke india dan indonesia..jimat kos kot..salam tc..memang dah tua pun…akak akui kenyataan ni..kalau nak diikutkan dah bolah dpt menantu..pastu dpt cucu..klu bercinta lautan api ku renangi..dah dapat…tasik titiwangsa pun tak sanggup nak renang…alamak terlebih sudah..ahaksss

  4. Salam Kak Ina,Saya nak tanya, akak guna service apa ek sebab saya rancang nak hantar makanan utk anak sedara kat jepun nun.

  5. salam siti…akak gunakan courier yang hantar barang ke india sahaja..kamu kena refer kat blog orang yang duduk di jepun…tanya dia orang mcm mana..harap boleh membantu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s