Pameran Katun Lat dan Jumpa Member Cyber

Pagi semalam akak keluar ke jalan tunku abdul rahman …. baru nak beli kain ela ….orang lain baju raya dah siap..akak baru sibuk nak beli….

Akak beli kat jackel aje…sampai nak dekat pukul 10.00 pagi… tempat parking bandaraya sejam 0.70 sen tu penuh..terpaksalah parking kat tempat swasta punya…aduhai mahal giler…sejam RM3.00….tak sampai sejam..akak habis beli barang kat mydin dan jackel..kena cepat .sebab takut kena lagi sejam. kena bayar lagi…lagipun dompet dah kempis…terus pergi ke bangsar….sebab nak tenguk pameran.

Sape yang tak kenal dengan pelukis ni…

Memang akak salah se orang peminat dia..

Memang tak pernah tenguk secara realiti…tapi akak suka tenguk kampung boy kat astro ria…

walaupun cerita kampung boy tu sesuai untuk kanak-kanak aje…sebab tu akak sanggup pergi tenguk pameran ni….

Pameran ni di adakan di bangsar shopping centre. (Bsc) di Jalan Maarof……walaupun akak tak pernah pergi ke tempat ni..akak pergi jugak walaupun …..sesat barat akak di buatnya..

Dan sebab tulah jugak akak gi ke pameran ni sebab nak jumpa member blog…

si linda fendi yang tinggal dekat sesangat dengan rumah akak…tapi tak pernah jumpa…memang dari hari ke hari nak jumpa..tapi ada aje aral yang melintang…memang pernah bersembang di ym dan di shoutmixnasib….tapi lebih baik jumpa linda di alam realiti….nasibbaiklah linda ni peramah macam akak jugak..kita orang pot pet..pot pet…..beliaulah jadi teman akak lawat tempat pameran ni..

Dan tukang ambil gambar kat sini…maaflah ye linda kita dapat sembang kat sini aje..nak buat camna…kamu bzzzz

Lepas tu akak baca balik kartun lat dalam news strait time….walaupun tak habis baca semua

Seronokkan dapat baca katun lelama ni..

Jadi sape yang ada masa..silalah datang ke pameran ni…dapat tenguk hasil katun lat…pastu dapat pulak jumpa linda di situ…kesian linda kena bertugas dari pagi hingga ke malam…nak buat camna kan..dah tugas…

Kat sini jugak ada di jual baju yang di tulis lat dan buku lat…sape yang kembong poket tu bolehlah beli…akak tak larat nak beli sebab…poket dah tipis..harga pulak dalam RM100 ke atas…

Maaflah linda…jika ada yang terkasar bahasa ye…nanti raya datanglah rumah tau..
post signature

15 thoughts on “Pameran Katun Lat dan Jumpa Member Cyber

  1. salam kak…rugi lak kak balik awai ri tu..pas akak balik tu dlm 1jam kemudian kitorg dilawati oleh datuk LAT … huh time tu mmg xckp kaki tangan…smpai buku abis sold out…hahha, sedar2 kul 4.45 bru kitorg nak p lunch..waaaa… sonok jumpa akak…1stly tu takut gak.. takut xdpt layan akak sgt..hehehe

  2. kenapalah kat KK ni tak pernah ada exhibition LAT ni. bosan lah KK ni. p/s : akak, kita kain ela pun belum beli. Tengah sengkek ni kak. Tunggu gaji lah… hehe:p

  3. salam kakak…emmm bace ur word tu ayat mcm pedas jer kan…"Dan tukang ambil gambar kat sini…maaflah ye linda kita dapat sembang kat sini aje..nak buat camna…kamu bzzzz walaupun sebenarnya tak bzzzz.."kite bace pun mcm kesian kat linda tu…sebaik die ok…pastu leh plak mintak maap last last..emmm ape la kakak ni…tak baik la mcm tu…hehehehe sekadar teguran…peace kakak…selamat berpuasa…ampun yer kalau teguran menguris hati kakak…

  4. salam linda..apa nak buat tak ada rezeki nak jumpakan…akak ada kat cold storage dalam 1/2 jam…baguslah kamu dpt jumpa dia secara realiti.salam eedany..klu camtu..kerjalah kat kay ell..mesti kamu suka..tapi akak boringlah pulak…sana sini jem..

  5. salam geraugebang…alahai masa senggang banyak sgt..jadi gilah jejalan..salam fiza nordin..janganlah merajuk..mcmlah dia tak pernah jumpa si linda ni…salam mr airen..alahai..akak gurau ajelah..kami tak kisah pun..

  6. salam tc..sama-samalah kita menyambut bulan ramadhan al mubarak hari ni…salam azita..kebetulan nak gi keluar..jadi gilah jejalan sekali kat situ…akak dah sahur pagi tadi..tentang jam tu nanti akak betulkanlah ye..salam katak_78…alahai akak msk cam biasa orang lain masak..tq lah sudi tgk masakan akak yang biasa-biasa aje tu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s