Majlis Doa Selamat Dan Tahlil

Hari Sabtu lepas kami sekeluarga mengadakan majlis tahlil dan doa selamat untuk arwah yang telah pergi dan semuga yana selamat pergi dan selamat masa di sana.

Memang tak jemput ramai orang…cuma jiran tetangga dan adik beradik suami dan adik beradik akak..oleh sebab sibuk berulang alik ke hospital jadi akak tak masak cuma order aje..

Order nasi ayam…sedap jugak nasi ayam ni…

Roti jala dan kuah durian…roti jala ni order dengan jiran depan rumah jadi akak cuma masak kuah durian aje…rupernya ada yang suka makan roti jala dengan kari…terutama belah keluarga suami akak….orang johor suka makan dengan kari…terpaksalah beli kari kat kedai…

posing bersama member dia yang sudi datang ke rumah…

Berposing pulak kat pintu rumah akak..

Agaknya anak-anak dara ni kata best kot puding marble tu..

Dah kenyang dah…

Buat puding roti ni 2 loyang….hari Khamis lepas suruh yana buat sikit dulu..nak test sedap ke idak….memang sedap…kek coklat pun akak buat sendiri..

Puding cendol kak long akak yang bagi … dia oder dengan jiran kat rumah dia…alhamdulliah boleh dikatakan semua tetamu datang ke majlis akak ni…petang nanti dalam pukul 4.00 petang kami sekeluarga akan bertolak ke KLIA….imran dan ira pun tak gi sekolah…sebab nak hantar kakak dia…

Semuga beliau selamat sampai di sana….dan semuga beliau dapat menghabiskan pengajian beliau..Doakan ye…

4 thoughts on “Majlis Doa Selamat Dan Tahlil

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s