Pertemuan dengan blogger lagi

Seronoknya bila aishah http://shshada.blogspot.com/ yang duduk kat Jepun call bagi tau dia nak turun ke kay ell…dah lama jugak dia sampai ke malaysia..tapi dia duduk kat terengganu..selama ni .cuma berbalas sms aje….. akak nikan suka jumpa member blog di alam realiti..bila orang nak jumpa…insyallah akak akan freekan masa jugak nak jumpa mereka ni…..

borong jangan tak borong ye aishah…nanti show kat blog ye.bila kamu masak nanti….akak c & p aje ye..ha..ha..ha..

Bila dah sampai kat hotel semalam dia call…dan kami setkan pukul berapa dan nak lepak kat mana….akhirnya gilah ke midvalley…aishah nak beli buku resepi hanieliza…dia beli banyak jugak..nak simpan buat koleksi..tapi ada lagi yang dia tak dapat sebab tak ada kat situ.

Aqil dan imran ambil satu buku ke satu buku…kebetulan kat mph tak ada orang sangat...

Akak pergi bersama imran dan yana…kebetulan hari ni selangor cuti israk mikraq…sukalah imran dan aqil …..aqil ni peramah orangnya..ada yang benda yang dia nak tanya…

Ngam jugak si aqil dan imran…jadi genglah pulak

anak-anak nak makan kat sini…..terpaksalah mak-mak dia makan sama..

Sapelah yang duduk sebelah akak tu ekk..lepak kat lobby hotel aje….

tulah cik min dan anak daro dia…cik abang dia pun ada…..semalam akak gi blog dia … dia kata nak turun kay ell…akak ajak dia ke mid…dia tak tahu jalan nak ke sana..min ada hal kat the mall…..jadi suruh dia tunggu kat lobby hotel tpt aishah tinggal masa kat kay ell. Tapi masa dia jumpa aishah akak tak ada…akak dan yana gi ke hospital damai kat jalan ipoh…nak ambil suntikan typod..

imran tinggal dengan aishah kat bilik hotel…maaflah aishah ye…dia nak ikut kamu… ..dia tak nak ikut ke hospital..boring katanya….nasib baiklah min dan aishah dapat jugak bertemu walaupun tenguk muka kat blog aje…

Jangan marah geng kay ell…akak tak ajak ye….sebab dah tahu masing-masing selalunya tak dapat join kalau gi tpt jejauh ni…

Huwaaaa…nangis tenguk benda yang aishah bagi…..akak terharu sungguh dapat benda ni..memang tak termimpi nak pakai…sorrylah aishah akak bagi benda biasa aje buat kamu.

Seronok jugak berbual dengan aishah dan min ni…peramah sungguh..kan akak dah kata semua member blog yang akak jumpa memang peramah macam akakkkkk jugak…

Selingan…imran suruh masukkan dalam blog akak ni…yang dia pandai buat kura-kura dari kertas..alahai tak masukkan nanti dia merajuk lah pulak..dia yang snap sendiri gambar-gambar ni.

Sibuk suruh show koleksi transformer dia

Tengah kumpul duit nak beli lagi dua..suka hati dialah..dia sanggup tak belanja duit sekolah nak beli benda ni..

PERHATIAN MEMBER SEKOLAH JALAN TEMERLOH YANG SIGN KAT GUEST BOOK KAT ATAS TU..BAGILAH NO HP..SENANG NAK CONTACT DAN BOLEHLAH KITA JUMPA BALIK…RINDDUUUUUNYAAA

6 thoughts on “Pertemuan dengan blogger lagi

  1. waaa akak..bestnyer dpt jumpe member blog.. kite pun nak balik ni..kalau ada masa teringin gak nak jumpa akak… tp tgk jadual balik malaysia mcm dah penuh…huhuhuhuhuhu

  2. ye la kak suke tgk akak n kwn blogger lain dpt jumpe…agak2nye bile la ye dpt jumpe kak ina ye?..:)bkn aper seri pon peramah gak orgnye..hehehe masuk bakul angkut snirik ni;;;

  3. salam lelaz…boleh aje kalau nak jumpa..alahai kesiannya..tunggu bila ada tiket barulah balik…salam mummyseri..ye ke kamu ni peramah..eloklah tu..mesti best bersembang ni..

  4. salam blogresepi..tak payahlah jadi organizer..susah tau…sape nak jumpa akak ajak aje..senang mcm tu.salam kakpah..seronoklah lepas mulut masing-masing pot pet..pot pet..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s