Award dari Juwita di Jepun, Fatinz dan Eiyda’s


Dapat award dari juwita yang nun duduk jauh di jepun..makin kencang memasak dan meroti dan jugak dari Fatinz yang tinggal jauh di utara…tq so muchhhhhh..


Now I have to follow the rules and the rules are : –

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.
Tahnks ye Hasue.. ita terima tau…. ini laman web dia..akak tak pandai nak link… http://juwitafariz.blogspot.com/ , http://princessfive.blogspot.com/, dan http://eiydaziz.blogspot.com/

2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.

Nak cari sampai 15 orang..rasanya ramai dah dapat..sape yang belum dapat bolehlah ambil ye..

4 thoughts on “Award dari Juwita di Jepun, Fatinz dan Eiyda’s

  1. Kak Ina…byk dah tu award dapat, bagus bagus!!Kak Ina orang Setapak je ye? Norma ni asal tinggal di Kg Chubadak, Sentul. Arwah abah pun disemadikan kat Perkuburan Kg Puah tu aje. Mungkin masa norma muda belia biasa selisih Kak Ina naik bas Len Seng…tak pun bas mini agaknya…heheheee teringat betul.

  2. saam nj..akak memang dibesarkan di kg puah hilir tu..dktlah dgn kg chubadak…kubur tu tak jauh dari rumah akak…selalu gi rumah member kat sebelah masjid di kawasan kubur tu..dulu manalah kita kenal kan..kamu naik bas lain..akak naik bas lain..salam boboiz…baru sealmari..belum lagi se kontena…salam fida…ambik jangan tak ambik ye..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s