Sakitnya Hati….

Menyampah tul dengan astro ni…ashik nak ambil duit aje…mutu perkhidmatan macam tu jugak…cerita pun ulang ulang jugak…geram dan sakit hati..dahlah bila hujan siaran tak dapat..pastu nak tukar dekoder yang kecik kena bayar lagi..akak punya yang lama…besar gedabak…

.saje aje buat pakej baru…dah cakap dengan suami akak…tak yah ambil … tenguk ajelah apa yang ada…takkan nak tambah duit lagi…dahlah bil kat rumah ni ratusan ringgit sebulan…

Kalau boring…lepak aje depan pc…blogging lagi baik…

Layan anak buah lagi bagus…baby irfan yang tembam…

One thought on “Sakitnya Hati….

  1. sebab tu saya tak amik astro. lg pun kat jb ni, ada channel spore n indon. berbelas2 channel kak.psst…tembamnya pipi irfannn!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s