Gath dengan yani myr

Akak sampai awal dengan anak-anak..kononnya si imran nak mandi di pool di klcc ..tapi hampa…kolam tu tengah di perbaiki sampai bulan julai…kesian tenguk anak-anak yang bawa pelampung dan bola yang beria ia nak mandi kat situ…mesti budak kecik tu frust mcm imran…

Fiza si novelis dan yani bersama baby aliff….tembam dan baik betul baby aliff ni….maaf ye yani kena letak macam ni..kami semua lepak di nando’s di klcc dalam pukul 12.00 tengahari..

Anak saudara yani yang belajar di petaling jaya bersama anak perempuan dan anak lelaki dia…dialah yang layan anak-anak yani…..kesian anak lelaki dia baru baik demam….cik abang dia pun tak dapat join ..tak sehat …lepak kat bilik…yani ke sini pun naik teksi…

Makanan yang di taja oleh Puan Lily…terima kasih bebanyak ye…semuga bertambah rezeki…

Lepas habis makan …sessi bergambarlah pulak…fiza, yani bersama baby, lily, nennie, kakyu dan syahnina@jamie…syahnina balik awal pasal nak balik kampung….dia datang bersama makcik dia dan 2 orang anak…tak ambil pun gambar…

Ni semua member myr…

Dessert yang di kongsi beramai-ramai…

Umi-e datang paling lambat..kerana ada hal yang tak boleh dielakkan. ..tak makan pun…nak cepat ke tempat lain…tak apalah..janji tertunailah hasrat di hati dia nak jumpa yani dan kami semua…terima kasih ye yani kerana sudi nak berjumpa dengan kami..dan maaflah jika ada yang terkasar bahasa..

tambah lagi gambar…ambil dari blog member-member yang datang…



Lepas tu masing-masing menuju ke haluan masing-masing…sampai kat rumah dah petang…nasib baik dah masak…jadi bolehlah lepak…

2 thoughts on “Gath dengan yani myr

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s