Pokok tak berbunga

Suka tenguk pokok yang tak berbunga ni…excited tenguk bila dia keluar pucuk..akak pun ambillah gambar buat kenangan….dia mula keluar pucuk bulan mac yang lalu…mula-mula macam pelik…tak pernah tenguk…..


Ada pulak keluar anak dia…hemmm kena cari pasu yang lainlah pulak…

Sekarang ni dah besar daun dia..lagi lebar dari daun yang lama….lepas ni .nak kena cari pasu besarlah pulak…sebenarnya pokok sesuai di tanam kat tanah…tapi akak duduk kat atas…terpaksalah tanam dalam pasu..nak buat camna..minat punya pasal…tak apalahkan…

5 thoughts on “Pokok tak berbunga

  1. salam kak ina. Saya pun ade pokok tu kat rumah. dah lame bela. tapi bantut, ketot, renek tak beso2. jenuh bagi baja tau! ke pokok ni dia ikut saiz tuan yg jaga dia?lol.. haiyo…akak bagi le tips nak besokan pokok ni…

  2. Salam kak ina,waaahh….ghajin laa kak ina nih….kalau saya, bab2 tanam menanam ni memang fail!huhuhhu…tgn sejuk kaaa panaih kerr ntah ler….heee….anyway, salam perkenalan gak…tq for dropping by my blog!

  3. salam. saje search pasal pokok hiasan.jumpa blog akak nih. pokok bogak jepun eh ni?saya ada bela satu, besar dah dia. sonok tengok daun dia yang tersusun elok je.hehe..saya nye tak kuar anak pun. tak tau plak dia boleh ber anak ikut tepi.:D

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s