Jumpa si aymy yang duduk di kuwait


yang ni akak yang nak makan..tapi rasa dia tak sedap..

Baru balik dari sogo…jumpa si aymy yang balik dari kuwait dan nak balik minggu semula ke sana…seronok sesangat dapat jumpa member cyber ni…

Oleh kerana member-member kat sini bzzzzz dengan anak dan kerja…jadi yang dapat pergi hari ni cuma mak-mak dara yang duduk kat rumah…yang jadi menteri rumah tangga. Nasib baiklah si aymy ni mulut ramah tamah…seronok juga berpot pet …pot pet dengan dia…

Align Left Align Center Align Right Justify Full

tangan kak intan yang tengah menyusun lauk

kami semua jumpa di lobby sogo..lepas tu naik ke food court di tingkat 6. Makan masakan minang…rasa..bolehlah tahan…yang paling sedap lauk sup tu…

Lepas habis makan barulah si fiza muncul dengan anak-anak dia…macam biasalah fiza ni kena hantar anak ke sekolah dulu..



Bila habis makan sessi bergambarlah pulak..anak dara si fiza pun sibuk nak bergambar sama..si mierza tu tengah pandang sape tah…

Apa pasal lah si aymy dan fiza tak senyum…kak intan pun senyum sikit aje..

Lepas habis makan si fiza balik…akak, aymy dan kak intan window shopping kat sogo..kat sogo kan ada sales…belum cukup bulan…jadi tak adalah beli apa-apa pun…gambar dari blog kak intan..

Lepas habis perjumpaan dengan si aymy…akak dan kak intan pergi ke bake with yen kat chow kit..mcm biasa beli barang baking..lepas hantar kak intan balik di wangsa maju…ada accidentlah pulak…jalan jem…hairan jugak kenapalah kereta ni sampak terbabas langgar lampu isyarat kat simpang empat ni….

akak dalam perjalanan nak pergi ambil si imran yang balik sekolah…nasib baik sempat..

semuga selamat kembali ke kuwait ye aymy…… dan maaflah jika ada yang terkasar bahasa sepanjang perbualan kita tadi…

10 thoughts on “Jumpa si aymy yang duduk di kuwait

  1. salam kak ina..sonoknya dapat jumpa2an dgn geng blogger ye. sedap2 nmpak lauk tu, makan time lpar mesti licin punya. kak, sy dah berapa kali gagal nk masuk blog akak ni tak taulah nape.arini kebetulan nasib baik boleh pulak.

  2. oo…aymy balik msia yek…bestnye.. hari tu die mai dubai tak sempat nak jumpa… mesti k.ina pi sogo sale nie…he.he.. org dok dubai pun dpt info tau …dubai sale..he..he

  3. salam aymy..tq sebab sudi jumpa kakak-kakak mu ni…insyallah kita bertemu lagi…mungkin lama lagi kot…tukang cerita turun kl bagi tau..nanti calling-calling dulu tau..zaiy..nanti balik malaysia pun kita boleh jumpa..janji bagi no hp…salam kak chik..tak ada rezeki nak jumpa kami semua..insyallah ada rezeki dan panjang umur tertunailah hasrat di hati nanti..

  4. salam qustina..insyallah nanti boleh jumpa bila dia ke sana lagi..salam ai…skrg ni bakal menantu kamu tu famous tau..salam lili11..tq dtg ke blog akak..memang best dapat jumpa member cyber ni..salam aymy..insyallah kalau kamu balik kita lepak lagi ye..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s