Perjumpaan yang di tunggu-tunggu

Baru balik dari gath dengan member-member cyber dan my resepi…..kami semua berkumpul di jaya jusco aplha angle di wangsa maju…sebenarnya kami semua nak jumpa hana http://hanamemories.blogspot.com/ kebetulan dia balik ke malaysia dan turun ke kuala lumpur…bukan senang nak jumpa orang jauh ni…

Ct delima, hana dan akak sedang menunggu member-member yang lain…
sambil-sambil tu korek cerita dari hana dan ct delima.yelah pertama kali jumpa di alam
realiti…..banyak yang perlu di ketahui…


kak intan sampai dengan anak yang dia jaga..cutelah budak perempuan ni…apasallah muka
kak intan ni macam tak happy aje…maaf ye kak intan…gurau aje…


lepas tu fiza nordin dan dua anak dia..cutenya si mierza (kalau salah eja jgn marah ye fiza) ni…patutlah si ai rawang nak jadikan menantu….kecik aje si fiza ni..ingatkan besar mcm akak…sibuk melayan perangai anak lelaki dia…

lepas tu dr ina pulak datang…bolehkan dr ina..gambar dari sisi tepi…nasib baik dr ina ni peramah orangnya..mula-mula segan nak borak dengan dia……

last sekali datang si ham dan .. nyczar…maaflah ham…tak ada gambar lain..kena letak gambar
kamu tengah suap makanan…ham dan ct delima..

Apa pasallah mulut akak macam tu…tak apalah…. nyczar….akak dan hana yang duduk di jepun …punyalah lama kami lepak kat shakey pizza ni…dari pukul 12.00 lebih sampai 3.00 lebih…terima kasihlah dr ina kerana sudi bayar ni semua…

sempat singgah kat rumah ct delima lagi….sebenarnya fiza nordin pun ikut ke sini..
tapi bila dah sampai kat rumah ct delima..anak yang kecil tidurlah pulak…

anak ct delima cute…

semuga perjumpaan kita tak berakhir ye….seronok berborak…..insyallah nanti kita
jumpa lagi….maaf ye jika ada kata-kata yang menyinggung perasaan semua…

11 thoughts on “Perjumpaan yang di tunggu-tunggu

  1. k ina,tadi balik kul bape?mierza ni spoilla…klu tak, leh singgah umah k ct ngusik cm hehehemmg besh gathering ni.bukan tak kene ‘gu’ kan…sy boleh jek masuk memane group tak kisah tp tgkkan pangai anak2 adeh,melayang2 mood nak menyembang…

  2. Kak, Mierza anak si Fiza tu menantu ai tau..muahahahaha..tengok bolg dia tekejut aku tengok dia gi gath ngan akak..huhuhu..jeles!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s