Bila vintage buat salessssssssss


Hari lambat sikit update..pasal pergi ke vantage petaling jaya..ada sale..biasalah akak ni….suka beli masa sale…tak larat nak beli kalau bukan sale…mahal bebeno….


Bila sampai kat sini…terbeliak biji mata…lawa dan harga pun bolehlah tahan….ada yang beli set pinggan mangkuk RM800.00 lebih..ada seorang datin tu beli sampai RM1,800.00 tapi pakai kad kredit……………..oleh sebeb suami dah warning ..tahun ni tahun berjimat cermat…jadi bawak duit pun se ciput aje….dapatlah sambar barang-barang yang ni aje…


oh ye…sape yang minat dan duit pun berlebih bolehlah gi minggu ni…offer sampai hari isnin ni…
biar menyesal membeli ………..dari menyesal tak beli…..la…la..la…suka hatilah bila dapat barang ni…

15 thoughts on “Bila vintage buat salessssssssss

  1. Kak…ader sales pun still mahal tawww…tapi asalkan puas hati….apa salah nya..ader koleksi lagik tak??? Eiba suka tgk set vantage kalau di gantung2 kat dinding…cantik sgt rasanya… klasik english tull..

  2. Salam…Congaratulation…kerana dapat beli vantage.Bila nampak vantage terus masuk blok akak sori ye…Oh…vantage, nanti ambe balik ambe nak beli gokAmbe ada lubang vantage murah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s