Cerita Hari Khamis

Rindunya bila tak update…bila bzz..badan pun penat memang tak ada idea nak update….

Akak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada member-member yang mendoakan kesihatan suami akak…sorrylah akak silap tulis..bukan operate tapi buang selaput mata guna laser…….sebenarnya suami akak ada katarak dua-dua belah mata tapi yang teruk kat mata kanan dia…masa dia check kat specialist di ampang putri tu doktor tu yang suruh buang selaput tu …nanti mata tak nampak…selalunya katarak ni ada bila dah ada penyakit kencing manis..buat sebelah dulu..nanti baru buat sebelah kiri pulak..

Tak lama akak sampai kat sini…suami akak di bawak jumpa doktor mata …akak dan imran tunggu ajelah dalam bilik dia…bila suami akak masuk balik ke bilik…dah buka pembalut dia….tak lama lepas tu nurse bagi tau boleh balik hari jugak….bestnya…lepas makan tengahari dan settle segala bil…dalam pukul 3.00 lebih baru gerak balik kat rumah…akak yang bawak kereta…suami tak boleh bawak lagi…silau katanya…

Malas nak nak buat makanan petang beli yang ni…pisang nangka…

keladi /keledek goreng


orang johor kalau makan gorengan mesti nak kena cicah dengan sambal kicap..barulah ada ummmph…

dan keropok lekor ni untuk imran dan ira..mereka berdua ni memang penggemar keropok lekor..

Malam si athirah nak minum ni…jadi dia yang buat untuk kami semua…

ada pulak yang bubuh coklat chip….

Suami dapat medical leave sampai 30hb. Mac 2009…bercuti panjanglah dia…..

Hari Jumaat memang tak pergi mana-mana…berehat kat rumah…penat sungguh rasanya…

4 thoughts on “Cerita Hari Khamis

  1. yea la ina, ketarak ni mmg kena buang kalau x lg truk..mak wawa pown thun lepas g buang gak…lepas buang baru clear sket…kalu x nak baca quran pown ssh…somoga cepat smbuh yea…

  2. salam cik min..terima kasih kerna doakan suami akak…salam ummiumaira..katarak ni memang selalu ada bila umur dah masuk 50..an..kalau tak buang payahkan…terima kerna doakan suami akak ye..salam eiyda…alahai kesiannya org duk jauh ni..kan boleh buat sendiri..itu pun kalau eiyda rajin..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s