Gi mesyuarat pibg dan kenduri kawin member cyber

Hari Sabtu akak, yana dan suami pergi mesyuarat pibg sekolah agama menengah rawang (SAMER) sekolah ira…first time ira sekolah kat sini…..nak tahu pasal sekolah ni….bila sampai kat sana..mesyuarat belum mula lagi..pasal yang berhormat belum sampai….

Lepas TP dah sampai adalah perbarisan dari badan-badan beruniform…tapi akak lupa nak bawak kamera…takleh ambil gambar…kebetulan duduk pulak di barisan ustazah sekolah agama ira..dia kenalkan mak kawan ira..jadi rancaklah kami berborak…suami akak duduk kat bahagian lelaki…

Dah nak dekat pukul 2.00 petang mesyuarat tak habis lagi…baru nak pilih Pengerusilah…T/Plah……..suami pun ajak balik..lapar katanya..akak ajak pergi ke Rasa, Selangor…..kami memang tak pernah sampai ke rasa ni…tapi sebab dah di jemput…pastu dah dekat dgn sekolah ira….. akak redah jugak walaupun blurr ….lepas dari pekan batang kali akak call si eira ni…tanya betul ke jalan nak gi ke umah suami dia…dia kata betul……jalan ke depan sikit..jumpalah papan tanda..rupanya ada 2 pasang pengantin. Masa tu dah habis berkompang..terlambat..tapi orang masih ramai lagi…

Nasib baik hp yana ada camera…dapatlah akak bergambar dengan si eira dari http://lifeasacrystal.blogspot.com/ .lawa orangnya..bertuah hb dia..kecil molek…dalam gambar nampak lain…kat luar lagi lawa…

Rasa seronok jumpa member cyber ni…walaupun tak pernah jumpa tapi eira layan akak…terima kasih ye eira di atas jemputan hari tu…yang sedap tu nasi minyak dia…

Lepas tu beli barang ira..ira boleh balik minggu ni..jadi kena beli barangan dia…sampai rumah dah petang…malam makan mamee masak sup aje…malas nak masak…

6 thoughts on “Gi mesyuarat pibg dan kenduri kawin member cyber

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s