Lepakkkkkkk……..

Hari Khamis petang suami bagi tau adik dia masuk hospital ampang putri kerna ada penyakit batu karang….sebelum maghrib… makan dan lepas maghrib terus aje ke hospital ikut lebuhraya duke…almaklumlah free lagi kan…cepat jugak ye sampai bila gunakan lebuhraya ni..

Singgah Ampang Point dulu beli cenderamata nak bagi bil ni…pastu beli pulak tuala mandi untuk firdaus dan athirah. Kemudian ke hospital…bila dah naik kat atas dan tanya nurse dia kata

Sani baru balik…mungkin masih kat tempat parking….

Bergegaslah kami turun ke bawah dan bila suami call…dia dah ada dalam kereta….tunggu kat pintu keluar dan jumpa kat situ aje…lepas salam-salam dan bertanya khabar dia balik ke nilai bersama sepupu isteri dia..

Suami ajak lepak kat pusat penjaja di tepi petronas….dia kata ….takkan nak balik…baru aje sampai…..perut akak masih kenyang lagi…akak tak minta apa-apa pun….

Imran leka main benda ni…

Suami order kerang rebus…imran hairan tenguk ada api kat bawah tray…

Dia pun sibuk jugak order ….. lapar katanya….bila makanan dia sampai…dia pun hairan tgk ada api kat bawah..

Imran order mee kung foo….bila tengah makan ..si maya..pelakon buluh betong yang berlakon jadi budak bisu tu pun masuk ke gerai yang sama dengan akak…..akak nak ambil gambar dia dgn boyfriend tapi suami dan anak-anak tak kasi…alahai frust betul akak di buatnya…hairan jugak pelakon pun makan kat gerai…yelah mungkin nak save budget kot..lepas tu balik ke rumah…seronok jugak ye lepak-lepak ni …..

2 thoughts on “Lepakkkkkkk……..

  1. bestnya kerang rebus..lama dah eiyda tak makan..last makan ari tu masa balik posa kt kota bharu tahun lepas..pandai pulak imram order mee kung foo tu..eiyda tak pernah try pun lagi..nampak cam best jer..:p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s