Gambar gath lagi

Kali ni gambar di ambil oleh jurugambar pro dari khas di datangkan dari terengganu….jgn main-main cameraman ni pernah masuk istana kt tau….kau orang bandingkanlah gambar yang diambil oleh camera berharga ribu riban dan camera akak yang tak sampai ribu riban tu…akak ambil dari myr……layannnnnnn…

buruk betul akak tergelak..apalah yang akak gelakkan tu…tak ingatlah pulak…..nampak segala gigi…bersama dgn ham…yang bawak baby comel dia tu….bantal tu untuk baby di ye…bukan untuk mak dia…puting tu pun sama…

Masa ni..tak duduk melepak lagi…tunggu sape tah….mcm-mcm aksi ada…

Sessi mengeluarkan makanan dan berkenal-kenalan…

aksi lepak melepak…sambil mengonyel…tgk budak adam tu…dia nak lucut seluar dia kot…dia orang kata adam nak buat aksi terlampau…buat kat depan muka akak pulak tu…adammmmm..nanti auntie gigit punggung kamu tau tak………

Masa ni dah mula makan….sambil tu posing dulu…bukan senang nak dapat cameraman pro ni..

Masa ni dah pindah ke wakaf…sebab hujan nak turun….

Akak ambil gambar…cameraman pun ambil gambar…

Tak habis lagi dengan sessi berborak dan makan…..

Nor bergeraklah pulak masa akak ambil gambar ni….

Gambar member myr yang datang hari ahad….semuga perkenalan kita berpanjangan hendaknya…..

Untuk Nor…terima kasih kerna bagi kebenaran akak nak tepek gambar kat blog akak….insyallah nanti kita jumpa lagi…..

10 thoughts on “Gambar gath lagi

  1. bestnye gether.. ila pun selalu wat gath dgn kawan2. aritu kami pun cam akak gak la. dok santai ramai2 kat tasik ttwangsa. sekali hujan la plak..terpaksa transfer ke pondok. dok ramai2 dlm tu..anak2..bapak..mak2.. hehe

  2. He he he..kak, lawa gigi kau kak! ;P elok pulak akak dok adap bontot si adam tu. keh keh..lawak tul!best la gather2 camni. ai ngan si ila tu se geng sebenornye. mmg cak kalibut masa ujan tu kami ngan anak2 kacik lari duk dlm pondok. keh keh..

  3. salam ai…rajin jugak kamu gath dgn siila ye…akak tak perasan pulak masa bila member kata si adam ni buat adegan terlampau…tang gigi tu kalau berkilau tak apalah jugak..malu betul akak tersengih mcm tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s