Pastry…


Nak panggil apa ye…di buat dari puff pastry jenama kawan…dapat idea pun dari rumah masz..oleh kerana lebihan sos buat pizza masih banyak lagi……hot dog dan filament stick crab pun masih ada…cheese ada lagi..macam ni buat projek untuk sarapan pagilah..

Bahan dia memang senang..jadi tak yah resepilah ye…

Gunakan aje pastri puff ni…selalunya ada kat tesco aje…akak kalau dah gi sana ..beli 4-5 bungkus..nak cari di giant dan C4 memang susah…

Memang senang…cepat, mudah dan sedap di makan masa panas.

4 thoughts on “Pastry…

  1. k ina,sy jumpa pastry ni kat c4 subang jaya…tesco mmg jauh dr umah saya.paling dkt kat shah alam & puchong sdgkan sy tinggal di tmn mdn jln klang lama…buat pizza comey2 sekali ngap terus masuk mulut ek…hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s