Pesta Buku di PWTC 2008

Akak ni memang suka membaca novel..terutama yang ada nilai sentimental dan bercorak humor ..boleh dikatakan tiap-tiap tahun gi Pesta Buku ni..pasal anak-anak pun minat membaca..sebenarnya dah lama dah pesta buku dalam bulan april dulu..masa tu tak pandai buat blog..skrg ni dah ada rumah sendiri..barulah boleh tunjuk gambar kat sini….
Kami bertolak dari rumah pukul 8.30 pagi..tak boleh lambat…jalan jam dan nak parking pun susah….sampai aje kat sana..terus ke gerai Alaf 21….nak beli novel dan nak jumpa novelis popular kat situ….
Bersama Puan Norzailina Nordin..Penulis novel dan juga pakar masakan…
Akak  suruh anak ambil gambar novelis yang sedang menunggu peminat di gerai alaf 21.
bersama penulis Aisya Sofea..

Minta novelis tandatangan buku-buku yang telah dibeli..

Firdaus pulak masuk pertanding sape makan paling cepat di gerai utusan malaysia..dapatlah nombor 2….
Athirah pulak ambil bahagian menyusun jigsaw puzzle…Dapat no 2….

novel yang akak pinjam di perpustakaan negara…kalau di sana susah sikit nak jumpa novel yang terbaru….tak apalah..lama pun lamalah…janji dapat baca…akak memang suker gi library dari waktu sekolah lagi…

One thought on “Pesta Buku di PWTC 2008

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s