Urutan Yang Sedap Dan Best Dari Perempuan Negara Cina

Gambar semua dari cik google

Baca dulu yer..jangan ingat perkara lain…otak tu biar putih bersih tak kuning ataupun biru yer..terutama orang lelaki.
Dulu senang nak jumpa bidan kampung ni .  Masa bersalinkan anak-anak akak yang 5 orang tu masih ada lagi orang tua yang senang nak jumpa bila dah bersalin ataupun badan rasa sakit-sakit.

Masa arwah atok suami yang tinggal di Segamat masih ada..lagi best.   Kalau balik kampung memang akak suruh dia urut sebab dia memang bidan kampung.  Pastu arwah siap bagi petua camni dan camtu untuk kebahagian suami isteri walaupun kedengaran agak lucah.

Sekarang bila balik kampung  hb dah banyak  yang dah meninggal.  Ada 2 orang tukang  urut..tapi ashik tak ada bila akak nak berurut.  Selalunya ada yang kena booked untuk orang bersalin.

Bila akak kena sakit belakang bulan lepas..akak cari gak orang nak berurut , tapi kat sini dah  banyak orang indonesia ambil alih jadi tukang urut.  Orang melayu kat area rumah akak dah tak ada yang jadi tukang urut.

Dah tak ada pilihan, terpaksalah akak ambil orang Indonesia urut akak.  Umur lebih kurang umur akak.  Masa dia urut tu pun akak dah merungut dalam hati..entah apa-apalah urut camni.

Hampehhhh…memang  tak puas hati sebab kalau urut camtu baik tak payah.  Tak rasa pun..macam pegang-pegang ajer.  Kiranya urutan cari duitlah.  Kalau camtulah gayanya akak pun boleh jadi tukang urut. Geramnya.  Dahlah bayaran kena RM50.00.  Memang tak berbaloi sungguhlah.  Kalau camtu baik akak kerja tukang urut cam dia ni.  Pegang-pegang..tekan-tekan …satu jam dapat 50..kalau 4 orang satu hari boleh kaya.  Betul tak?

Bila pergi ke Curve hari Rabu lepas…jumpa satu Spa.  Mula-mula nak Yana suruh buat urutan kaki (reflexologi) tapi bila tenguk harga ..dia kata baik mak terus urut satu badan. Dia nak  sponsor separuh.  Apalagi  terus angguk-angguk tak geleng-geleng.

Kebetulan pulak dipagi hari,  spa tu buat offer diskaun 15%.  Yana pulak nak buat treatment rambut sebab air kat tempat dia tak bagus..rambut macam kasar ajer.  Ambil masa 1 jam lebih.  Takkan akak nak mongok ajer tunggu dia.

Akak gi ke tempat spa tu ..bersebelahan dengan kedai rambut.  Kat situ ada 4 orang tukang massage.  Ada 2 gadis/janda/bini orang berasal dari negara Cina dan 2 lagi dari negara Indonesia.  Akak pilih dari negara China sebab nak rasa camner urutan mereka .  Mereka tak urut pakai payudara yer…pakai jari dan lengan..upppp salah..tangan.
Aduhmak….memang sakit ooooo…terasa sungguh…dia tekan memang kena urat.  Tapi disebabkan nak baik punya pasal akak tahanlah sakit tu.  Dia ashik tanya sakit…ker?  Itu ajer kot yang dia faham.   Kalau sakit dia kurangkan tekanan.  Dah nama pun nak massage baik akak biarkan.  Menyeringai dibuatnya…tapi bestlah.
Tak padan dengan badan kecik, tapi jari jemari dia kuat sungguh. Power ooo…nak lentok tidur pun tak boleh.  Habis satu badan di urut termasuk kening dan kepala.  Memang best dan puas hatilah urutan dari negara Cina. 

Tulah sebabnya banyak orang jantan aka lelaki  sukakan urutan perempuan cina kot…sebab sekarang ni ashik kena tangkap di tempat urut pempuan dari negara cina….tapi mungkin urutan mereka cara lain kot..yang sedap punyakan…kah..kah..kah..jangan marah..gurau ajer.

Lepas habis di urut dalam 1 jam (sepatutnya..akak terlebih masa sikit..sebab badan besar kot) …dapat  pulak minum teh ..manager tu siap tanya feed back..akak cakap memang best dan berbaloi dengan RM yang di keluarkan.

Balik memang rasa cam nak demam..tapi keesokannya hari badan rasa segar semula.  Bolehlah kot kalau nak urut sebulan sekali kat situ.

Tapi kalau boleh nak cari bidan kampung jugaklah..dah tak ada alternatif baik gi ke situ lagi.